Henrik
Warpe-Kinn

Henrik jobber hovedsakelig med pasienter med skulder-, hofte- og kneplager. Han er fysioterapeut, eier og daglig leder i Fredrikstad Idrettsmedisin.

Henrik har tidligere jobbet som medisinsk ansvarlig for Stjernen Hockey Elite, samt teknikk- og motorikktrener for Olympiatoppen Øst, fysioterapeut for Åsane Fotball i OBOS-ligaen og Olympiatoppen Vest.

Henrik er godkjent behandler hos blant annet Idrettens helsesenter, håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

Mob. 92082958 Mail. henrik@frim.no

 DSC04502.jpg

 

 

 

Sara Martinsen

Sara har mye erfaring innenfor styrketrening, er aktiv innenfor Crossfitmiljøet i Fredrikstad og har tidligere vært turner for Fredrikstad turn. Hun jobber hovedsakelig med muskel-skjelettplager og følger flere håndballlag, både innenfor rehabilitering, prestasjonsfremmende trening og skadeforebygging.

Hun er er også personlig trener utdannet ved Norges Idrettshøgskole.

Sara er godkjent blant annet av håndballforsikringen og alle private behandlingsforsikringer.

mob: 90053759 mail: sara@frim.no

 Portrett Celine.JPG

 

 

 

Celine
Warpe-Kinn

Celine er for tiden i svangerskapspermisjon, men jobber i MAMMA-konseptet vårt med fysioterapi og trening for gravide, mødre og barn i svangerskap og barseltid.

Celine har tatt alle fysioterapiforbundet sine kurs om bekkenleddssmerter og bekkenbunnsdysfunksjon og kan derfor undersøke og hjelpe deg som har plager i bekkenet eller underlivet.

mob. 92212861 mail: celine@frim.no

 P1080512.jpg

 

 

 

Svein Kristiansen

Svein er Manuellterapeut og spesialist i manuellterapi og har jobbet med idrettsutøverer i mange idretter spesielt det siste tiåret. Han bistår fysioterapeutene ved FRIM med undersøkelser, ultralydundersøkelser samt at han engasjerer seg spesielt i ungdomsutøvere med korsbåndsskader og belastningsskader. Svein er veileder for mastergradsstudenter og spesialister i manuellterapi.

Svein har vært i de medisinske teamene i flere elitelag i distriktet og følger nå spesielt opp elitegruppa (jenter)i Nedre Glomma Turn.

Svein er godkjent behandler hos Idrettens Helsesenter samt alle forsikringsselskap.

Tlf: 469 66 962 Mail: svein@frim.no